søndag 5. april 2009


PÅSKEPYNT

Pleier ikke å ha så mye påskepynt, men noen gule/oransje lys og et par kyllinger er greit. Disse eggene har dattera malt opp igjennom årene og de synes jeg er fine til pynt.

Sist sommer startet jeg på en jakke til dattera, men garnet er nesten sytråd og i tillegg i mohair (umulig å rekke opp) så jeg
ga veldig fort opp. Men jeg liker ikke å ha halvferdige arbeid liggende så nå er det kommet frem i lyset igjen. Satser på litt framdrift i påska. Når ingen har tro på at jeg noengang skal bli ferdig blir jeg ekstra inspirert.
Vi skal være hjemme i påska og ser fram til gode fridaga, kanskje ruske litt i hagen og rydde litt i skapene, men også lese og strikke og bare nyte..Det er nok mange av dokker som er reist på påskefjellet (uten bloggtilgang), men uansett så ønsker æ dokker alle en strålende påske!

7 kommentarer:

 1. Må komme innom her for å ønske deg riktig God påske! Slapp av og nyt påsken.
  Kjempegodt å vite at en har ei uke ferie!!
  Den jakken/genseren ser kjempefin ut.Den er vel ferdig når vi kommer fra påskeferie,og får sett den avbildet;)
  No skal jeg ut å kjøpe meg nytt skiutstyr.
  God påske!

  SvarSlett
 2. Bra at det e nån som e hjemme i påska! Ellers blei det jo heilt øde i Blogglandia! Ser du åsså har samla på påskeegg!
  Ha det fint!

  SvarSlett
 3. Riktig godt påske til dæ og dine.Jakka ser smekker ut.. :)

  SvarSlett
 4. Koselig påske hos dæ- ser du har så fint påske servise...he he .
  Her er det påske vær ialle himmelretninger- og DET nydelige måneskinnet på kveldan og natta- fint å gå fra hytte til hytte da.....kan nesten minnes at vi har vært med på no sånt en gang....
  God påske te dæ og gudatra!!

  SvarSlett
 5. Hei! Så fint du har pyntet.. koselig at du har tatt vare på eggene som dattera har malt... ingen pynt er vel så skjønn som den ungene har laget.
  God påske!!!

  SvarSlett
 6. Takk for det! Ja, vi må nu treffes en av dagan. I morgen får vi besøk. det blir koselig. Æ jobbe torsdag og fredag, men har fri mandag. Ha ei fin påske inntil videre.

  SvarSlett
 7. Koseleg påskepynt. Her og er det ungane sine egg som pyntar opp til påske. Ellers er det heimepåske her og. Fortsatt god påske:)

  SvarSlett