søndag 7. juni 2009

Dere må hilse på vårt nye familiemedlem! 8 uker gamle KIRA


Dattera har mast om hund siden hun var ganske liten, men jeg har holdt igjen.

I de siste månedene har temaet igjen blitt bragt på bane og vi ble enige om å skaffe oss en hvalp.Valget falt på en Jack Russel terrier.Kira, som hun heter, kom til oss på onsdag og smeltet hjertan våres fra første minutt. Det var egentlig meningen at hun skulle være hos oppdretter til skolen tok sommerferie, men etter besøket i helga orker vi ikke å levere henne tilbake igjen. Hun er jo leveringsklar og før eller siden så skulle hun jo komme til et nytt hjem. Vi storkoser oss med henne og jeg gleder meg til å få en følgesvenn på mine daglige turer. Jeg trenger nemlig en som "pusher" meg opp av godstolen.

Kira og Rosin har allerede blitt godt vant med hverandre. På bildet ser dere første møtet mellom dem, begge noe skeptisk, men nå, etter 4 dager, har de fullt ut akseptert hverandre. Tror faktisk Rosin synes det er greit med litt liv i huset, hihi.


Å få hvalp i huset kan nesten sammenlignes med å få baby, så hvor mye håndarbeide som blir gjort de nærmeste ukene vet jeg ikke. Har nok å henge fingrene i, men du verden så mye en får igjen. " Menneskets beste venn."

5 kommentarer:

 1. Gratulera med nytt medlem av familien!
  Vert nok gode venner, Kira og Rosin.....

  SvarSlett
 2. Så koselig, e du bestemor no da?
  Håper vi får hilse på Kira til sommeren.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt familiemedlem!
  Håper ikke den lager altfor mye trøbbel.
  Sånne små firbeinte kan jo være temmelig utspekulert.Vi har hatt tre stykker....Savner det ikke.
  Lykke til!
  God helg!

  SvarSlett
 4. ses vi til helga tante? kanskje dåkker tar turen bort til oss med lillevovva? æ har fri hele søndag! :)

  SvarSlett