søndag 3. mai 2009


Denne helga åpna bruktmarkedet for sesongen og det var som vanlig mye fint å se. De har åpent hver lørdag fra 1. mai til 1. sept.

Jeg kan ikke motstå fat med stett så dette fikk være med meg hjem. Vet ikke helt enda hva jeg skal bruke det til, men kanskje julekakene kan få æren av å innvie det..:) Enn så lenge får det stå i glasskapet til pryd. Den lille skåla til høyre er også kjøpt på bruktmarkedet, elsker gamle ting, men kan også leve med Ikea.

Det er lenge siden æ har blogga strikketøy. Det er ikke fordi æ ikke gjør nokka, men det går så veldig sakte framover. Jakken ( til dattera) strikkes i Vivaldi som er 43% mohair, tynt som sytråd. Valgte å strikke den i enkle deler for å slippe for mange masker på en runde, gisp...Er ferdig med ryggen og halvveis på første armen. Joda, det går rette vei. Har håp om å bli ferdig til ferien...det er viktig med mål i livet, hihi.
Takk til dokker trofaste som besøke bloggen min og som legger igjen kommentar, det er en veldig inspirasjon til å fortsette. Nå er det snart slutt på ei deilig langhelg og æ ønsker dokker ei god arbeidsuke.

8 kommentarer:

 1. Hadde problemer med å legge inn kommenta , derfor denne testen først.
  Det æ ville si det var at æ vil å på bruktbutikk, var på en i Alta i uka som var- lite spennende, omtrent det samme som vi sjøl har i skapan he he.
  Å stettfast like æ å, har ett i glass, kjempe gammelt, og et i noe messing greier , det har æ no stein i på kjøkken bordet....
  Beundre idigheta di med å strikke i sytråd- herregud, men det blir nok fint!
  Du får kose dæ i mai været te uka- har hatt go vær her vi å - åpna forøvrig grillsesongen i går, spiste ute t.o.m.
  Vi høres...

  SvarSlett
 2. Bruktbutikk og loppemarked elske æ, men det e sjelde æ har anledning til å komme på noen av .
  Ha en fin sommeruke. Vi har ikke så verst vær, vi heller. 13 grader og sol innimellom. Snøen forsvinner litt etter litt no.

  SvarSlett
 3. Æ å ælske loppemarked!
  Den glasskåla der dræg æ kjendsel på, æ har ei sånn i skapet mitt! Fra loppemarked!

  SvarSlett
 4. Haha! æ må le. jammen fant du dæ ikke et slikt fat du hadde ønska dæ MED stett enda til:) Det va veldig fint. Kameraet e bestilt fra nettet no, penga å spare på den måten.

  SvarSlett
 5. Hei og takk kommentar!Alltid så hyggelig!
  Må bare ha en liten kaffepause,og kikker innom bloggene.Kan jo ikke ramle helt ut her selv om man sysler med maling.Mye jobb er det,men tror resultatet skal bli bra.Får legge ut før og etter bilder:)
  Godt at du fant noe du likte på bruktmarkedet.
  Og den jakken du strikker blir det spennende å se ferdig.
  I går kveld tok jeg fram lappeteppet mitt igjen.Fikk endelig ferdig selbuvottene.Har blitt så lite strikking nå,så tror nok håndarbeidslysta forsvinner snart.Har dårlig samvittighet for blomsterbeda,som skulle vært rensket,men man får ta litt og litt.
  Ønsker deg ei flott helg der sør!
  En nordlig klem:)

  SvarSlett
 6. Nei kor du blir av...? Hører at du er blitt "Venn" med han Per - men æ savne dæ no her på bloggen...forvente litt oppdatering av sommer i Stavanger...ellers sånn så males det fortsatt...

  SvarSlett