onsdag 25. februar 2009

STRIKKESTUEN


Vi har en koselig garnbutikk her i byen som kaller seg "strikkestuen", men for øyeblikket kunne det like gjerne ha vært hjemme hos meg.

Dattera fikk plutselig en tanke om å strikke flere sitteunderlag og her ser dokker fargevalget. Tror hun tenker på brede striper.

Synes det er kjekt at 17 åringen vil drive med håndarbeid, det er vel gjerne ikke så vanlig i den alderen..:)Så er mariusgenser no. 1 ferdig og mottakeren har bursdag om ei uke, bra timing..

No har æ lagt opp til no. 2, denne strikkes i str. 4 år og må være ferdig om en måned, men det skal nok gå greit.

Men nå kjenner jeg at det er nok genserstrikking, 4 gensera etter jul er nok.

Har lovet dattera at jeg skal ta fatt på en jakke som jeg begynte på sist sommer til henne. Garnet var som sytråd så jeg ga opp. Men jeg liker ikke å gi opp så nå har æ bestemt mæ for å ta fatt igjen. Og så var det det med "skomakerens barn". Det uttrykket må æ gjøre til skamme, hihi.

Nettopp no ringte ei venninna av mæ og inviterte på eplepai, og det takka æ selvfølgelig ja til, selv om det bare er onsdag. Så nå tar æ strikketøyet under armen, utstyre mæ med regnbukse og paraply og tripper ut i vintermørket.

Ha en fin kveld.


4 kommentarer:

 1. Ja det er morsomt at ungdommen lærer seg strikkekunsten.Synd om vi skulle vært siste generasjon med en sånn fantastisk flott hobby.
  Håper å få et glimt av ferdige sitteunderlag.
  Jøss! Du har strikka mange gensre allerede,og vi e bare kommet til slutten av februar.
  Snart E6.Digge det programmet!
  Å han Truls e jo litt crazy:)

  SvarSlett
 2. Skal si du er produktiv. Skulle nesten tro du var pensjonist og ikke i full jobb. Gleder mæ til å se den sytrådtynne jakken når den blir ferdig.
  God natt :-D

  SvarSlett
 3. Så der va Marius genseren ferdig- er nå spent på hva mamman sier, ho blir nok forfær ka æ teke mæ.
  Vet du ka ,æ har henta fram min Marius ...finn ut at æ kan gjøre nøtte av han fortsatt, e så glad.
  No e det endelig begynt å sne her, så det e julekort stemning ute.
  Ska ut å ræk i helga,fær fredag med bussen te Alta. Møte lør og søn.Da har æ hele freddan te å besøke datra, gå på kafe me ei venninne , besøke ei anna.....deilig ka? Vi høres, men sikkert ikke i helga...ha det fint.

  SvarSlett
 4. Deilig fargevakg til underlag.Flotte gensre du tryller fram.Go helg

  SvarSlett