søndag 11. januar 2009


Søndags kos.

I dag har vi hatt et ufyselig vær med masse regn og vind.
Æ hadde funnet mæ godt til rette i godstolen med ei god krimbok da det tikka inn en sms fra tur-venninna mi "om vi skulle gå oss en tur?!"
Ja, ja vi er jo ikke laga av sukker så det var bare å kle sæ i regntøy og sydvest og komme sæ over dørstokken...det er jo den lengste mila)
Vi var ute og gikk i 1 1/2 time, det var ikke kaldt, men veldig vått.
Da æ kom hjem hadde dattera laga middag og søndagen føltes helt perfekt.Har selvfølgelig rydda bort julepynten for lenge sida, men har 2 enga i vinduet som er med oss hele året.
Har fått mere og mere sansen for engla, vet ikke om det har med alderen å gjøre..men så er ikke disse spesielt julete heller, synes æ.


No har æ tent lys og laga mæ en kopp te.
Skal finne fram strikketøyet og se "olje-programmet" på NRK. Viktig norgeshistorie og spesielt interessant for oss som bor i oljebyen.

Er veldig glad i orkideer, har en som står og "hviler seg" og så var jeg så heldig å få en ny av en middagsgjest. Synes det ble litt vårlig over vinduet mitt, men lengter veldig etter dagslyset, så da får vi gjøre det beste ut av hverdagen.Det går fremover med genser-prosjektet mitt, ikke mange omgangene igjen..
Tenkte å strikke maken med lilla farger, men så forteller dama i strikkebutikken at den ene fargen er gått ut, så da ble jeg litt satt ut, men tror æ skal oppsøke flere butikker, kan jo være heldig at de har en rest. Skal strikke i str. 4 år så jeg trenger ikke mange nøstene. Men først skal æ i gang med et annet prosjekt..vent å se.
Ha en fin søndagskveld.


2 kommentarer:

 1. Ja det været raser jo vilt over hele landet.
  Æ har frøset og vært trøtt etter at æ kom fra jobb,så det gjorde seg med en høneblund på sofa,og noen kubber i ovnen.No skal det bare "rase" utenfor veggene.
  Du e kommet langt med genseren.Flott blir den.
  Likte englene dine.Æ har også fått sansen for engler.Det finnes jo så mye fint av det slaget no.
  Snill middagsgjest som hadde med seg Orkidè.Dem er også så flotte.Æ har ingen.
  Ha en fin søndag.Gleder meg til nye innlegg her.
  Jeg må vel også snart legge inn noe nytt,men sia mi har fått en annen "look".
  Hei sveis i uværet!

  SvarSlett
 2. No e æ sterkt tilbake- sitter nesten å skjelver ved dataen av abstinenser-- he he bare toille..gjett at æ har fått gjordt mye, sånne husmor ting å div. strikking. Rakk nesten å avslutte arbeide som æ venta mere garn til , før vi var på nett igjen. Har i tillegg mangla tlf. forbindelse , dvs. at æ hadde dårlig dekn. på loftgangen , om æ satt på kne foran tlf å brukte høytaler , da fungerte det sånn passe.
  Drit vær har det også vært, utover det så har vi det kjempebra.
  Du har rasa avgårde med genseren ser æ , imponert nesten ferdig.
  Ser de flotte englan du har , like det æ også , men begynte å like det før æ kom i "sjalalderen"......men det varierer vel litt når tid de forskjellige ting oppstår...
  Orkidee har æ også, fikk sist morsdag, å den leve enda, ikke verst!!
  Spent på ditt nye prosjekt, no må æ suse videre , mye som æ har gått glipp av ser æ. snakkes.

  SvarSlett