tirsdag 30. desember 2008

Bestevenner..


For tiden e æ riktig godvenn med strikkepinnan..har 2 prosjekt gående..
Skulle som snarest innom garnbutikken for å supplere med et nøste og kom altså ut av butikken med et nytt strikkeprosjekt. Siden mottakeren har bursdag i mai passer det ikke så godt med denne presangen da vi håper på en varm sommer:) så da blir dette neste års julepresang. Godt med det som er gjort, ikke sant?

Dette prosjektet er ferdigstrikket, nå gjenstår bare montering og toving, men det får bli til neste år..haha, ikke lenge til altså.
Til dokker som hadde kommentert i mitt forrige innlegg, tusen takk det var kjempe hyggelig.
Æ måtte imidlertid redigere litt pga. nybegynnerfeil så kommentaran ble borte, det var altså ikke gjort med overlegg.2 kommentarer:

 1. Du er jammen mæ ivrig! Starta nytt strikkeprosjekt også, det har igrrunnen æ og, tøflene er ferdig. Strikker nå votter imønster med sånn felling til tommelen, passer på å gjøre det nå mens æ har så god hjelp.
  Du får kose dæ me strikketøyet, her sliter nordvesten i nåvva,nesten 5 minus , det er bra bare vi slipper regn og hålke føre.
  Så må æ jo si godt nytt år te dæ og gudatra, takke for koselige og entusiastiske kommentarer hos mæ. Ser frem mot 2009 , som enda mer spennende blogg år , nå som du også er her.

  SvarSlett
 2. Hei og Godt nytt år!
  Gratulerer med bloggen,veldig flott!
  Og så må æ takke for kommentar i min blogg for ei stund sia(i fjor,he he!)
  Håpe du kommer innom meg flere ganger.
  Kjenner deg jo litt fra før,men no får æ jo "sett inn til deg" også,så det blir spennende å følge med videre.
  Har ikke blogget så mye no i jula.Hatt alle sammen hjemme,og enda er eldste mann med forloveden her til over helga.
  Vi blogges :)

  SvarSlett